دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رهبر جریان صدر: منتظر پایان پیر خرفت بایدن هستیم

رهبر جریان صدر ضمن اعلام حمایت کامل از نیروهای مقاومت فلسطین، رئیس جمهور آمریکا را «پیر خرفت» خواند و از منفعل بودن برخی حکام عرب در قبال وضعیت فلسطین انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر در عراق، ظهر امروز (سه‌شنبه)، در حمایت از نیروهای مقاومت فلسطین سخنرانی کرد.

 

رهبر جریان صدر گفت: «آماده کمک به فلسطینیان در غزه هستیم. جهاد علیه دشمن صهیونیستی یک عزت و افتخار است».

 

سید مقتدی الصدر اضافه کرد: «از سکوت اهالی کرانه باختری و رئیس تشکیلات خودگردان در آنجا گلایه داریم. ننگ و عار بر برخی حکام عرب که در قبال وضعیت غزه دست روی دست گذاشتند؛ حتی در زمانی که آب و غذای آن‌ها را قطع کردند».

 

او همچنین گفت: «از مواضع غرب ستمگر در قبال آنچه در غزه جریان دارد و حمایتشان از اسرائیل، تعجب نمی‌کنیم. منتظر سقوط بت آمریکا و همین‌طور بت [رژیم] صهیونیستی و پایان پیر خرفت بایدن هستیم».

 

دور جدیدی از نبرد نیروهای مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی تحت عنوان «طوفان الاقصی»، صبح روز شنبه هفته جاری، آغاز شد که به دنبال آن‌، بیش از ۱۰۰۰ صهیونیست به هلاکت رسیدند.

 

نیروهای مقاومت همچنین موفق شدند ده‌ها صهیونیست را اسیر بگیرند و آن‌ها را به نوار غزه ببرند. ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به عملیات موفق نیروهای مقاومت با صدها تن مواد منفجره بسیاری از ساختمان‌های غیرنظامی را ویران کرد که در پی آن، ده‌ها زن و کودک فلسطینی به شهادت رسیدند.

 

رژیم صهیونیستی بعد از تصویب وضعیت جنگی در اراضی اشغالی همچنین دیشب (دوشنبه شب) دستور قطع آب نوار غزه را صادر کرد./ فارس

ارسال نظر